4 gedachten over “Reacties

 1. Het heeft enige ‘voeten in de aarde’ gehad, maar omdat in ieder geval de geschiedenis, foto’s en bestuursleden er opstaan is de Website vanaf vandaag ‘in de lucht’.
  Er wordt nog verder aan gewerkt.

 2. Erwin, complimenten. Een mooie site, zoals ik je al zei. Fijn dat een stukje Haagse voerbalhistorie zo bewaard blijft.

 3. Schitterend de site, heel mooi en verrassend geworden.
  Historie van Archipel gelukkig bewaard gebleven.
  Zelf heb ik helaas niet veel foto’s, dit is voor mij een aanvulling.
  Ton van Schijndel

 4. Goedenavond,

  Wat een leuke site. Mooie teksten en foto’s waarop mijn vader, Hans Kleijn en mijn oom Wim Kleijn te zien zijn. Zelf heb ik met veel plezier tot de welpen (nu E-tjes) bij Archipel gevoetbald. Mooie herinneringen aan het prachtig gelegen complex. Vaak stiekem de Landscheidingsweg overgestoken en door een gat naar de Waalsdorpervlakte gegaan om in de bunkers te spelen en de Bourdonklok te luiden…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.